Truquillos/Truquets/Tricks
Comparto tres truquillos que son muy eficientes al momento de cocinar:
A- Para que los pinchos de las brochetas no se quemen, hay que pasarlos primero por agua.
B- Las carnes es mejor marinarlas al vacío, dentro de bolsas tipo ziploc. El marinado que sea con un mínimo de 24 horas para concentrar mejor los sabores.
C-Agregar un chorrito de limón o lima al arroz en plena cocción, así nos quedará más blanco y brillante.
Descripciò en Català:
Comparteixo tres truquets que són molt eficients en el moment de cuinar:
A- Perquè els pinxos de les brotxetes no es cremin, cal passar-los primer per aigua.
B- Les carns és millor marinar-les al buit, dins de bosses tipus ziploc. El que sigui amb un mínim de 24 hores per concentrar millor els sabors.
C-Agregar un xoriço de llimona o llima a l'arròs en plena cocció, així ens quedarà més blanc i brillant.
Description in English:
I share three tricks that are very efficient when cooking:
A- So that the skewers of the skewers do not burn, they must first be passed through water.
B- Meats are best marinated under vacuum, inside ziploc bags. The marinade that is with a minimum of 24 hours to better concentrate the flavors.
C-Add a splash of lemon or lime to the rice in full cooking, so it will be whiter and brighter.
Imagen extraída de Canva.
Comentarios
Publicar un comentario