Truquillos/Truquets/Tricks


Comparto tres truquillos que son muy eficientes al momento de cocinar:

A- Para que los pinchos de las brochetas no se quemen, hay que pasarlos primero por agua.

B- Las carnes es mejor marinarlas al vacío, dentro de bolsas tipo ziploc. El marinado que sea con un mínimo de 24 horas para concentrar mejor los sabores.

C-Agregar un chorrito de limón o lima al arroz en plena cocción, así nos quedará más blanco y brillante.

Descripciò en Català:

Comparteixo tres truquets que són molt eficients en el moment de cuinar:

A- Perquè els pinxos de les brotxetes no es cremin, cal passar-los primer per aigua.

B- Les carns és millor marinar-les al buit, dins de bosses tipus ziploc. El que sigui amb un mínim de 24 hores per concentrar millor els sabors.

C-Agregar un xoriço de llimona o llima a l'arròs en plena cocció, així ens quedarà més blanc i brillant.

Description in English:

I share three tricks that are very efficient when cooking:

A- So that the skewers of the skewers do not burn, they must first be passed through water.

B- Meats are best marinated under vacuum, inside ziploc bags. The marinade that is with a minimum of 24 hours to better concentrate the flavors.

C-Add a splash of lemon or lime to the rice in full cooking, so it will be whiter and brighter.

Imagen extraída de Canva.





Comentarios

Entradas populares